HR-portaal  

Via de HR-module wordt alle informatie centraal opgeslagen. De informatie is veilig in te zien en – waar nodig – bij te werken. Medewerkers kunnen onder andere inzicht krijgen in verlofdagen en via op maat gemaakte HR-processen kan er tevens direct toegang worden gegeven tot persoonlijke documenten.

Personeelsadministratie

Via een toegankelijke personeelsadministratie kunnen alle noodzakelijke documenten en rapportages samenkomen in één omgeving en wordt de betrokkenheid van de medewerkers verhoogd.

Performance management

Door de gerichte inzet van performance management kan de HR-strategie naar een hoger niveau worden getild. Om het beste uit iedere medewerker naar boven te halen, worden goede gesprekken en afspraken met voortgangsrapportages gecombineerd met een persoonlijk ontwikkeldossier.  

HR producten en diensten

Gebruik een self service portaal met HR-producten en diensten met standaard processen voor onder andere:

  • Recruitment
  • Onboarding
  • Verlof- en verzuimmeldingen
  • Declaraties indienen en salarisspecifcaties inzien
  • Performance management
  • Talentontwikkeling

Persoonlijke (medewerkers) pagina

Persoonlijke pagina’s bieden medewerkers de mogelijkheid om hun eigen gegevens te beheren. Op deze pagina kunnen medewerkers hun HR-dashboard inzien. Het dashboard bevat de status van vakantieverzoeken, verwerkt verzuim en veel meer. 

Persoonlijke documenten

Als onderdeel van de persoonlijke pagina kunnen medewerkers medewerkersdossiers inzien die alle officiële documenten bevatten. Hierdoor heeft u altijd digitaal toegang tot uw documenten. Dit omvat salarisgegevens, contracten, financiële overzichten en andere HR-informatie. Zowel medewerkers zelf als HR-adviseurs kunnen onafhankelijk van elkaar documenten inzien en uploaden.