Accurate dossiers en documenten

Medewerkers maken elke dag documenten aan. Vaak worden deze documenten intern en extern gedeeld. Daarom is versiebeheer belangrijk. De kern van goed documentbeheer is om deze documenten centraal op te slaan zodat u ze kunt terugvinden. Het Document Management Systeem (DMS) biedt een centraal toegangspunt voor alle medewerkers om snel en betrouwbaar naar documenten te zoeken. 

Heeft uw bedrijf behoefte aan betere oplossingen en advies voor documentbeheer? 

Onze consultants hebben jarenlange ervaring in het implementeren van diverse documentmanagementoplossingen en denken graag met u mee. Wilt u meer weten? 

Van mappenstructuren naar bedrijfsbrede informatiestructuur

Medewerkers zijn al jaren gewend geraakt aan het gebruik van netwerkschijven en mappenstructuren om bedrijfsdocumenten te delen. Hierdoor ontstaan ​​verschillende informatiestructuren op basis van de individuele voorkeuren van medewerker. Informatie en documenten zijn sneller te vinden door gebruik te maken van een uniform bedrijfsgerelateerde informatiestructuur (op basis van uniformiteit en metadata). 

Archiveren

Voldoen aan de archiefwet: een must voor alle overheidsorganisaties. Maar hoe kun je digitaal archiveren zodanig inrichten dat het voldoet aan alle eisen, maar dat tevens gebruikers er zo min mogelijk ‘last’ van hebben’? Gebruik van de Archiefmodule binnen GoverMaxx maakt digitaal archiveren binnen Office365 eenvoudig en voldoet tevens aan alle wettelijke vereisten.