Informatiehuishouding en datamanagement

Organisaties hebben informatie nodig om te sturen. Het GoverMaxx Platform structureert data zodanig dat organisaties er via één integraal platform toegang toe krijgen. Medewerkers krijgen via doelgroepgerichte modules toegang tot de benodigde informatie. U richt het GoverMaxx platform voor uw organisatie in op basis van uw eigen processen, projecten, rollen en taken zoals die in uw organisatie zijn gedefinieerd.

Goed en betrouwbaar gestructureerde informatie maakt efficiënt samenwerken kinderspel.

State-of-the-art, innovatief en toekomstbestendig

Het uitgangspunt van GoverMaxx is dat zij gebruik maakt van state-of-the-art technologie, gedreven door innovatie, duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Het GoverMaxx platform is modulair opgebouwd waarbij u als organisatie zelf kan aangeven welke modules u wanneer wenst te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om gefaseerd mee te groeien met de ambitie van uw organisatie. Door de continue focus op innovatie, kwaliteit en ontwikkeling blijven de GoverMaxx oplossingen toekomstbestending.

Hoe werkt GoverMaxx in de praktijk?

GoverMaxx kan gefaseerd worden ingezet, afgestemd op de fase waarin de organisatie zich bevindt.
Als voorbeeld, stel dat uw organisatie de communicatie met klanten wil verbeteren. Er wordt in dit geval gebruik gemaakt van de Corporate Relationship Management (CRM)-module. Vanaf het eerste moment is er beter zicht op uw klantcontacten en centrale klantinformatie.

Als het eerste succes geboekt is kunnen andere modules, zoals Projectmanagement, HR, Performancemanagement, Finance eenvoudig en naar behoefte worden toegevoegd. Op deze wijze kunt u stap voor stap het platform op onderdelen ontdekken en integraal inzetten. Uiteraard kunnen alle modules ook tegelijkertijd en direct worden geïmplementeerd.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op!

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken