Branche- of bedrijfseigen software?

Werkt uw branche of bedrijf met specifieke oplossingen? Dan kunnen wij de data die hiermee gegenereerd integreren binnen GoverMaxx. Waar nodig ontwikkelen wij koppelingen om in deze behoefte te voorzien.

Maakt u reeds gebruik van Active Directory, Microsoft 365 of Outlook?

Wij integreren alle gangbare zakelijke oplossingen binnen GoverMaxx. U kunt blijven vertrouwen op standaard software en toch genieten van één geïntegreerde omgeving.

Email plugin Office

De e-mailplugin voor Outlook, Word, Excel en PowerPoint biedt de mogelijkheid om agenda afspraken meteen in te plannen en te integreren met Microsoft Teams. Het beheren van uw e-mails wordt gemakkelijker. E-mails slepen en opslaan in de case en e-mails opstellen en verzenden wordt vereenvoudigd door deze naadloze integratie. Waarbij u ook email sjablonen kunt standaardiseren om bedrijfsbreed dezelfde kwaliteit van e-mails te versturen.

Document creatie

Document creatie automatiseert bedrijfsbrede communicatie aan de hand van uw huisstijl. Deze documenttemplates kunnen gebruikt worden vanuit het GoverMaxx platform. Het is nog niet eerder zo eenvoudig geweest om snel en kwalitatief goede documenten op te stellen en virtueel samen te werken aan cases en documenten.

Azure Active Directory

Azure AD is een standaard service binnen het Microsoft platform die u de mogelijkheid biedt om uw bedrijf te beschermen en beheren vanuit één universeel platform. Met deze connector verbindt uw verschillende werkstromen, waardoor u alle IT accounts, medewerker-, groepen en toegang gegevens naadloos kunt synchroniseren van en naar uw Governance omgeving. Hierdoor krijgen uw medewerkers de juiste toegang tot al uw bedrijfsinformatie.

IbanXS

Middels de samenwerking met ibanXS kan onze Finance Module binnen het GoverMaxx platform nu financiële koppelingen realiseren met meer dan 2000 banken binnen Europa. Veilig, eenvoudig en conform de laatste internationale standaarden.