Taak management

Behaal optimale resultaten en motiveer uw team om de taken beter te plannen en te organiseren. Het takenoverzicht biedt de juiste tools om op een eenvoudige wijze te sturen en taakgericht te werken. 

Takenoverzicht

Thuis werken wordt steeds meer de norm. De productiviteit van medewerkers kan eenvoudig worden geoptimaliseerd door middel van management van taken binnen het Takenoverzicht binnen GoverMaxx. 

Case- en taakplanning  

Case- en taakplanning en -beheer kunnen eenvoudig worden gemonitord via het Takenoverzicht. Via dit onderdeel kunnen controle en beheer van afdelingstaken, evenals individuele medewerkers, eenvoudig worden georganiseerd. Gebruik het Takenoverzicht op de manier die het beste werkt voor uw team, bespaart tijd en vergroot uw controle. 

Productiviteit optimaliseren

De productiviteit van medewerkers kan eenvoudig worden geoptimaliseerd door middel van management via het Takenoverzicht. Efficiënt werken, de juiste planning en taken eenvoudig verplaatsen en slepen om de juiste prioriteiten te stellen: met het Takenoverzicht wordt alles eenvoudiger.